Milí sedmiměsíční Blbísci, milé oběti...

26.02.2010 00:39

... dnes uplynulo krásných 7 měsíců ode dne, kdy poprvé na svět vykřikli... vypískli... vykvikli...no, to je jedno, prostě na svět se vyklubali malí bobískové Blbískové. Též uplynuly 4 měsíce od chvíle, kdy jste vtrhli na nová území. Domnívám se, že 4 měsíce jsou dostatečně dlouhá doba na dokonalé omotání si obětí kolem packy a vytvoření silného citového pouta. Pouta tak silného, že ani odhalení tajné komnaty již pouta přetrhnout nemůže a tedy nehrozí, že byste byli vráceni.

Ano...nadešel čas...čas odhalení! Nyní odhalím dlouho pečlivě ukrývané tajemství, které, až oběti shlédnou, pochopí mnohé zvláštnosti....éééé, kvality Vašeho chování, milí Blbískové moji.

Je samozřejmě pouhou náhodou, že fotky, které dnes tedy poprvé budou zveřejněny, dosud spočívaly v bezpečí tajného mňaulbumu. Stalo se tak nedopatřením a jistě to nebylo proto, že panovala obava, aby spatřené záběry budoucí oběti nevyděsily.

 

Je stejně tak samozřejmé, že malí Blbískové byli těmi nejhodnějšími koťátky na světě. Vůbec se nervali....jako koně, vůbec nelezli na sušák s prádlem. Vůbec nelezli všude, kam šlo, jakož i někdy dvounožkyním na nervy. Vůbec nešplhali po nábytku a vůbec nelovili ocásky starším obyvatelům území, kdepááák, to vůbec! Vůbec nelezli na dvounožkynino nové Bengal triko.Vůbec nedemolovali maminčino Lassynčino oblíbené lehadlo, vůbec nelezli dvounožkyni na stůl a nedrásali papíry, vůbec neobjevovali kouzlo vody ve fontánce. A už vůbec nikdy neváhali použít drápiska při snaze vyrvat dvounožkyni kořist...třeba ptačí brko.

 

Prostě, miláčkové Blbískové Bojovníčci , Bibiško, Bellinko, Jessinko a Luciášku, byli jste nejhodnějšími, nejmilejšími a nejroztomilejšími vzornými andílky a k Vašim dnešním sedmiměsíčním narozeninám Vám všichni přejeme, abyste jimi byli i dál.

 

Drahým obětem pak přejeme hodně radosti a nadšení, plynoucího z faktu, že se staly vlastněnými těch nejbáječnějších vlastníčků.

 

Lassy, Missy, Piškot, Bubu a dvounožkyně.

 

Tajné mňaulbum najdete ve Fotogalerii II.

© 2009 Copyrights Luci 04 - Všechna práva k textům a fotografiím vyhrazena

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode