NAROZENINOVÉ PŘÁNÍ SENTIMENTALNÍ HOLKY

26.07.2010 01:44

Milovaní Blbieskové Bojovníčci!

 

Drahé ( statečné ) oběti!

 

Rok. 365 dní od chvíle, kdy v naší porodní cestovní tašce poprvé na svět vypískli malincí blbískové. Byli do dlaně...byli bezbranní a byli od první chvíle milovaní. A jsou pořád. Díky vám, milé hrdinné oběti. 365 dní radosti a taky starostí , aby se ti malí bojovní lumpové měli co nejlépe.

 

Pořád je mám před očima, jak se hemžili v tašce, ukazovali bíšánka, začínali objevovat, že svět kolem tašky je tááák zajímavý...První pokusy zdolat prvovýstup na gauč, první pokusy zakousnout ségru nebo bráchu. Dokonale vydařené pokusy omotat si dvounohé holky kolem paciček. První studijní lekce u strýčka pedagoga Piškota, první láskyplná péče tetičky Missy, která z hodiny na hodinu přestala býti papiňákem a stala se milující tetinkou. A samozřejmě po celou dobu neuvěřitelně vzorná, laskavá péče mámy Lassy. A také příkladný přístup strýčka Bubu k jídlu, i ten jistě zvědavé bojovníčky inspiroval. A potom první výšplhy po zácloně, divoké honičky všech se všemi... A v noci všichni obložení kolem mojí hlavy...A každé ráno zas a znovu nadšené, radostné objevování světa..

A potom už nové domovy a nová dobrodružství...a dokonalé zpracování obětí... a pro mne vlastně každodenní sledování, jak se v nových domovech bojovníčci mají ...a veliký pocit štěstí , že se mají dokonale, královsky, nejlépe, jak se mít mohou. A že jsou z nich krásní, veselí a spokojení kočičáci .

 

A tak, ač tohle původně měla být hlavně gratulace Bibišce, Bellince, Jessince a Luciášovi, je to nakonec poděkování. Vám, moje zlaté oběti ( totiž, éé, ne moje, ale Blbísčí oběti) , za to, že prvních 365 dní Blbiesků Bojovníčků bylo šťastných...a že šťastné budou i všechny dny další.

 

Díky...a do dalšího roku hodně statečnosti.

 

Vaše poněkud sentimentální až dojatá Lucka

 

PS: Malý vzpomínkový dárek máte na Rajčeti.

 

© 2009 Copyrights Luci 04 - Všechna práva k textům a fotografiím vyhrazena

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode